jueves, 12 de abril de 2018

Estrenant e-bike abans de les pluges.

Aquest cap de setmana les previsions meteorològiques no son gaire esperançadores, però de moment sembla que potser tindrem sort i la pluja ens permetrà una treva a primeres hores de dissabte.

Haurem de tenir confiança i a les 08:00 ens trobem a la Plaça Nova que avui a més de la sortida en bici tenim la presentació en societat de la nova bici d’en Manel V..... una flamant Specialized Turbo Levo.


Haurem de fer alguna sortida on posar-la a prova i per això sortim cap a l’Agility i rodem riera amunt decidint cap a on dirigir-nos.

De seguida en Jordi S ens convenç d’anar a fer un Dragon Khan de pujada. Doncs apa, rodarem per la riera fins a Dosrius on travessem la carretera per seguir vorejant la riera del Far on haurem de travessar el Torrent del Coll que aquests dies baixa amb una mica més  d’aigua degut a les últimes pluges. Acabem pujant pel corriol dels troncs fins a sortir a la carretera que puja cap a la Breinco.

La travessem per començar a enfilar-nos pel Dragon Khan, que farem pels seus trams més clàssics que no per això menys divertits. La veritat que fer-lo de pujada et permet apreciar l’entorn d’una manera força diferent.... quan el fas de baixada, poses els 5 sentits en no tenir un ensurt i no aprecies la bellesa d’aquest trams. Sens dubte una experiència que  val  la pena fer  de quant en quant i que no és tan dura com podria semblar.

Anem enfilant-nos més o menys agrupats, travessant la zona del Penjat dels Garrofers fins a sortir a la pista que puja cap al Pla de la Bassa del Llop. Estem just per sota de la Torrassa, amb lo que no podem deixar de arribar-nos per aturar-nos una estona i aprofitar per fer la foto de grup....


.....i immortalitzar la primera sortida d’en Manel i la seva e-bike.


Reprenem la sortida i per fi començarem a baixar, i alguns podran treure la pols a les tiges telescòpiques mentre anem gaudint dels divertits corriols que ens porten cap a la Pedrera dels Dous. Baixem cap a la pista del Camí del Coll on acabem sortint a la Breinco.

Aquí, a en Jordi S se li està acabant el “bono-bici” i ha de deixar-nos per tornar per  carretera.

La resta travessem la carretera i ens tornarem a enfilar pel corriol de Ca l’Arumí fins a sortir a la carretera que baixa cap a Santa Agnès, on tornarem a  entrar de nou en corriols mentre anem travessant els Boscos de Can Recordà i de Can Poc. Estem per sota de la Urbanització de Sant Carles i ens dirigim de baixada cap al Pla de l’Espinal.

Aquí tenim diferents opcions, però anem bé de temps i malgrat s’està ennuvolant encara no plou, així que decidim rodar travessant la zona de la Gallega per baixar cap al Coll de Parpers.

Un cop travessem la carretera comencen a caure les primeres gotes, amb lo que deixarem de banda anar cap a la pista de l’Àrea de Pícnic de Nostra Senyora dels Àngels per fer la baixada pel corriol dels Galzerans.

Anem cap al Pessebre  on comencem ràpida baixada pel corriol que ens porta fins a la sortida dels Galzerans on ens reagruparem. Han estat quatre gotes mal comptades que un cop passades dens permetran gaudir d’una altra ràpida baixada cap a Can Roviró, no abans havent-nos d’aturar per deixar passar a varies motos d’enduro que pugen força a tot drap.

Acabarem baixant cap a la Riera de Riudemeia i rodem tranquil·lament cap a Argentona on ens espera l’esmorzar de costum al Centru.

Una sortida de poc més de 25 quilòmetres que ens ha permès treure una mica el mono de bici a l’espera de com es presenta la meteorologia diumenge.

Diumenge matí no plou, però el cel està molt ennuvolat i les previsions no són gaire favorables. De fet no triguen gaire els primers missatges de whatsapp dient que no se surt a excepció d’en Salva M.

A quarts de 10 comença a ploure, amb lo que ens a sembla que potser l’hem encertat quedant-nos a casa..... fins que en Salva M comença a penjar fotos de la sortida dels més agosarats.....


....en Francesc M, Kiko P, Salva M i Joan S, malgrat sembla amb algun petit problema mecànic aconsegueixen fer-nos dentetes, mentre ens mostren la ruta de 36km amb 1000m+ en 2,5h.

I és que com diu en Francesc: “ A les 8 si no plou, s’ha de sortir!!!”

Ho tindrem en compte per a futures ocasions.

El Track de dissabte:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario